Warehousing

GD-iTS Warehousing BV is met haar 50.000 m2 opslagruimte en jarenlange ervaring een vertrouwde speler in de logistieke markt. Opslag, overslag, VAL activiteiten en hergroeperen van zendingen zijn dagelijkse bezigheden.
Werkend met moderne laad- en losfaciliteiten en up-to-date materieel om uw lading en producten met de grootste aandacht te behandelen. Veiligheid van opslag, vertrouwd en persoonlijk in het contact en volledige zorg voor uw producten!


Opslag en overslag

Wilt u uw goederen voor een kortere of langere periode opslaan? Onze magazijnruimte is volledig beveiligd en geïsoleerd op een afgesloten terrein. De strategisch gekozen locatie in Zaltbommel, ligt bij de belangrijkste verkeersaders van ons land, zodat bereikbaarheid en snelheid van uitleveringen van uw goederen optimaal zijn.


Value added logistics

Als full service logistiek partner, nemen we u graag de volledige zorg over uw zendingen en producten uit handen. Daarom bieden wij diverse aanvullende logistieke activiteiten (Value Added Logistics) waaronder:

  • Containerhandling
  • Orderpicking
  • Palletiseren
  • Labellen
  • In-, om- en verpakken
  • Stapelen
  • Foliewikkelen
  • Assemblage

Douane activiteiten

De meeste douane-technische werkzaamheden en formaliteiten die met het logistieke proces samenhangen, wordt binnen de GD-iTS Group zelf verzorgd. Hieruit blijkt eens te meer de kracht van de samenwerking binnen de groep wat resulteert in nog meer grip, snelheid en zorgvuldigheid binnen uw logistieke processen.

Offerte aanvragen

Wie we zijn

Gijs van Doesburg

Directeur-eigenaar

+31 (0) 418 65 15 15
warehousing@gd-its.com
"Tijdens het organiseren van transporten kan opslag een goede aanvulling zijn. Vooral internationale bedrijven hebben baat bij een goede en veilige opslagruimte in Nederland. Wij staan daarvoor garant en leveren kwaliteit en zorgvuldigheid."

Dennis van Hassel

Warehouse Manager

+31 (0) 418 65 15 15
warehousing@gd-its.com
"Warehousing zie ik als uitdagingen aangaan. Hoe kunnen we de klant het beste van dienst zijn. Hierin staan kwaliteit en de wensen van de klant bovenaan. Opslag of overslag, iedere handeling voeren we uit met zorg en respect voor de goederen van de klant."