Warehousing

GD-iTS Warehousing BV is met haar 15.000 m2 opslagruimte en jarenlange ervaring een vertrouwde speler in de logistieke markt. Opslag, overslag, VAL activiteiten en hergroeperen van zendingen zijn dagelijkse bezigheden.
Werkend met moderne laad- en losfaciliteiten en up-to-date materieel om uw lading en producten met de grootste aandacht te behandelen. Veiligheid van opslag, vertrouwd en persoonlijk in het contact en volledige zorg voor uw producten!


Opslag en overslag

Wilt u uw goederen voor een kortere of langere periode opslaan? Onze magazijnruimte is volledig beveiligd en geïsoleerd op een afgesloten terrein. De strategisch gekozen locatie in Zaltbommel, ligt bij de belangrijkste verkeersaders van ons land, zodat bereikbaarheid en snelheid van uitleveringen van uw goederen optimaal zijn.


Value added logistics

Als full service logistiek partner, nemen we u graag de volledige zorg over uw zendingen en producten uit handen. Daarom bieden wij diverse aanvullende logistieke activiteiten (value added logistiscs) waaronder:

  • Containerhandling
  • Orderpicking
  • Palletiseren
  • Labellen
  • In-, om- en verpakken
  • Stapelen
  • Foliewikkelen
  • Assemblage

Douane activiteiten

De meeste douane-technische werkzaamheden en formaliteiten die met het logistieke proces samenhangen, wordt binnen de GD-iTS Group zelf verzorgd. Hieruit blijkt eens te meer de kracht van de samenwerking binnen de groep wat resulteert in nog meer grip, snelheid en zorgvuldigheid binnen uw logistieke processen.

 

Offerte aanvragen

Wie we zijn

Gijs van Doesburg

Directeur-eigenaar

+31 (0) 418 65 15 15
warehousing@gd-its.com
"Tijdens het organiseren van transporten kan opslag een goede aanvulling zijn. Vooral internationale bedrijven hebben baat bij een goede en veilige opslagruimte in Nederland. Wij staan daarvoor garant en leveren kwaliteit en zorgvuldigheid."

Stefan Huijser

Hoofd logistiek

+31 (0) 418 65 15 15
warehousing@gd-its.com
"Inklaren, opslag en overslag. Het klaarzetten voor transport. Iedere handeling doen wij met zorg en respect voor de goederen van de klant. We behandelen de spullen alsof ze van onszelf zijn."